Vad vill ni lasa om?


Just nu sitter jag och listar en massa amnen som jag kanner att jag vill skriva om i just amnet karriar och arbetsliv. Jag tror det kommer bli jattebra eftersom det ar sa mycket jag vill dela med mig av och diskutera med er.

Hur som helst sa skulle det vara jattekul att fa veta vad ni vill lasa om i just det har amnet. Skicka en kommentar sa lagger jag till fler amnen pa min lista och sa kan vi avverka allt fler som tiden gar!

Advertisements

4 thoughts on “Vad vill ni lasa om?

  1. Hej! Jag skulle hemskt gärna vilja att du skrev om vad man gör när man har absolut noll tro på sig själv, när man vet exakt vad man vill göra i sin karriär men inte hur man ska komma dit, (och kariären dessutom är i en osäker bransch och man utbildat sig till något helt annat men nu vill sadla om) vad man gör när det känns som att man gjort alla fel val som går och nu vill rätta till det men inte vet om man vågar eller vad andra ska tycka och tänka och är rädd för man gör ett misstag. Oops, blev visst fler än ett ämne… Hur som helst, vore jättetacksam om du ville skriva om det. Stor kram

  2. Håller med Lisa – bra ämne! Jag flyttar till London i september o läser gärna om jobb och karriär just i London – hur söker man jobb där, vad ska man tänka på, osv.

  3. Hej Stina! Vilken spännande blogg du skapat =) Snygg layout dessutom.

    Jag har läst din blogg i flera år. Har kanske inte direkt reflekterat över att du jobbar som projektledare tills för ca ett halvår sedan när jag kom fram till att det är projektledare jag vill bli. Då blev det som att just det Stina jobbar som det, man samlar in all kunskap man kan =) Jag har läst internationell marknadsföring och nu tagit min bachelor examen i det. Bor i Sverige och tänkte bo kvar, iaf ett tag till. Problemet nu när jag söker jobb är att det är jättesvårt att få jobb utan erfaranhet! Jag har läst en kort kurs i project management, men inget mer. Hur gör jag? Hur börjar jag? Hur kommer jag in, vilken väg kan jag ta?

    Vore väldigt tacksam för tips.

    Ta hand om dig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s