Ole Henriksen


image

En av de underbara sakerna med att vara här i Kalifornien är möjligheten att fylla på med produkter från Ole Henriksen. Jag började använda den här serien för ett tag sedan och tillsammans med några favoriter från Dermalogica så är jag supernöjd!

Advertisements

2 thoughts on “Ole Henriksen

 1. Har läst många bra recensioner om det här märket. För övrigt tycker jag du fått (alltså du har ju alltid haft det, svårt att säga det här utan att låta som att jag menar något illa…) snygg överkropp. Själv bygger jag lättare på benen, men vill verkligen bli starkare i rygg och axlar. Kan du inte berätta lite om hur du tränar? Kör du helt på egen hand eller har du PT? Fria vikter eller maskiner?

  • Tack tjejen vad du ar gullig! Jag tranar min overkropp ratt hart (manga smartsamma timmar) sa jag blir superglad for dina komplimanger.

   Nyckeln for mig har varit losa vikter och att trana ratt tungt, alltsa runt 60% av min max styrka. Tre set och 8-12 repetitioner per set.

   Jag kor 10kg bicep curls, tricep curls, rodd (10kg i varje hand), axelpress, axel lyft (ar inte saker pa svenska ord…) och dessutom 20 x 3 armhavningar (utan att sta pa kna). Det ar ratt sa tungt, men poangen ar att man ska ta ut sig ordentligt och inte vara radd for att kora hart. Synliga muskler ar fina muskler!

   Just nu sa tranar jag sjalv, men jag har funderingar pa att anvanda mig av en PT lite da och da just for att fa lite extra hjalp och variation.

   Ratt nyligen sa har jag borjat fokusera pa ben och rumpa, jag tycker det ar ganska trakigt men anda valdigt nodvandigt. Jag ser valdigt snabbt resultat i alla fall sa forhoppningsvis sa blir det roligare snart 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s